Forum Klanu, którzy przesiaduje na serverze Andeeria.
... hoggera
Ten temat tylko dla jaj No chyba, że znajdzie się piętnastu chętnych, którzy założą nowe chary i pójdziemy na 1 lvlu ubić hoggera!
I niech mi nie mówią że robię spam :< To tylko dla jaj ^^ By ktoś wszedł i się pośmiał ^^ Trala! Pozdrawiam
<kłania się nisko i mruczy pod nosem> ... chyba ten gaz rozweselający z zabiegu zaczął działać...
skoro aż dwie osoby się do tego garną, opowiem czyj ten pomysł Otóż każdy z nas wie, że swojego czasu przez wakacje było słynne Wipe
Zaraz po wipie pojawiły się setki jednolevelowców. A ja, jako że jeszcze nie powstała na nowo moja gildia [ Dark Crusade - rozpadła się, ale została reaktywowana przez Rahnaxa, mojego dobrego znajomego
]. Włączając kanał Worlda, odezwała się bardzo znana na worldzie [ i nie tylko ] postać Battlebeasta. Cholernie irytujący, wkurzający koleś, który tępił hordę i miał dziwne żarty
Ale ja go lubiłam
Czepiał się wszystkich noobów, którzy odzywali się na Worldzie [ bo najczęściej miał władzę na tym kanale ].
Wracając do tematu [ bo znów odchodzę od niego xD ] na forum pojawił się Spam, że czyjś nick został skradziony [ powiem szczerze, że ja też na szybko się logowałam na Katharsis, bo ktoś miał tego nicka na oku ^^ ]. I ten spam trwał i trwał, a GM-i nie mogli nad tym zapanować [ w końcu udało się odzyskać większość nicków ]. W tym samym czasie, pośród tego spamu, Battlebeast zasugerował, że wszyscy w SW mają iść pod hoggera i odbędzie się raid na hoggera Szczerze, wtedy płakałam ze śmiechu. Ale czy doszło do skutku? Nie wiem.
Może to wrzucić zamiast raidu na DM? ^^
Za!